disable copying

lauantai 31. joulukuuta 2022

Oikein hyvää uutta vuotta!

 Se ois sitten tämän vuoden viimeiset tunnit menossa ja on tullut mietittyä kulunutta vuotta. Ja on tullut mietittyä myös tuota tulevaa vuotta ja sitä, miten haluan elämääni parantaa. Eli suomeksi niitä uudenvuoden lupauksia. 



Tämä blogi on ollut kuluneen vuoden aikana aivan liian hiljainen. Ainoastaan 6 tekstiä ennen tätä. Se on aivan liian vähän. Anteeksi siitä. Tähän aion panostaa todellakin enemmän ensi vuonna, tulette kyllä huomaamaan. Mulle on tulossa pari mielenkiintoista projektia joita odotan innolla ja haluan jakaa ne teidän kanssa.

Mielen ja masennuksen kanssa olen paininut todella paljon ja se paini jatkuu varmaan koko elämäni. Olen saanut hyvät työkalut, millä hoidan mieltäni ja etenkin jaksamistani. Tiedostamalla olevani introvertti helpotti paljon ymmärtämään itseäni ja käyttäytymistäni erilaisissa tilanteissa. Haasteita vaan tulee koko ajan sillä läheisiäni on sairastunut vakavasti. Se suru jota tunnen tilannetta kohtaan tulee vaatimaan minulta ja läheisiltäni paljon niin henkisesti kuin fyysisesti. Asiat ovat alkaneet mennä eteenpäin ja toivon että ne järjestyvät siltä osin. 

Pidin tuon asuntoni remontin takia tosi pitkän kesäloman. Peräti 2 kuukautta ja se teki hyvää. Kiertelin hyvässä seurassa ympäri Suomea. Vaihdoin sen retkeilyauton tilavampaan asuntoautoon. Siitä tulette lukemaan enemmän keväämmällä. Nyt se auto on seisonnassa tuolla hangessa. Töitä tein keväällä liikaa työhullu kun olen. Siihen pitäisi löytää fiksu tasapaino.

Olen myös yrittänyt päästä tuosta kamerapelosta sillä huomasin ettei minusta itsestäni ole tämän elämäni varrelta paljoa valokuvia. Aloin availemaan instagramissa joulukalentereita tosi heikolla menestyksellä, Unohdin meinaan sen kalenterin välillä moneksi päiväksi ja lupasin laittaa tänne yhteenvedon mitä se Lumenen kalenteri sisälsi. Sen tulette saamaan viikon kuluessa, sillä siitä tahdon tehdä ihan oman tekstin. 

Kaikkein tärkeintä on, että olen opetellut rakastamaan myös itseäni. Yritän hymyillä omalle peilikuvalleni ja sanoa itselleni jotain kaunista joka ikinen aamu. Ja se hymyily jatkuu myös kodin ulkopuolella.Tämä vuosi on ollut itseni kannalta tosi opettavainen ja tärkeä. Ja aion jatkaa hymyilyä myös ensi vuonna. 

Haluan kiittää teitä lukijoita kuluneesta vuodesta ja toivotan teille mahtavaa uutta vuotta. Toivottavasti seuraatte minua myös jatkossa sillä olette ihania...... Ja ei unohdeta haaveilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti