disable copying

sunnuntai 25. syyskuuta 2022

Caravanmessut 2022 maistiaisia

Käytiin perjantaina Lahdessa Caravanmessuilla ja oli aivan mahtavaa. Edellisistä messuista olikin kulunut yli 2,5 vuotta ja ne tulivatkin silloin kalliiksi.... Tuli ostettua silloin se mun retkeilyauto, joten nyt päätin vain nauttia ja jätin henkkarit ja ajokortin pois lompakosta. Ja kun en ollut käynyt noin pitkään aikaan näissä tapahtumissa, huomasin paljon kehitystä ja trendejä näillä markkinoilla. Otin sikana kuvia ja en ole vielä ehtinyt niihin paremmin tutustua joten päätin antaa teille pieniä maistiaisia messutarjonnasta. 

Kun tultiin alueelle, ensimmäinen kiinnostuksen kohde oli kuitenkin igluvene....


Ulkonäkö viittaa kuitenkin mökkiin ja vasta kun tarkemmin katsoin noita tietoja niin venehän se on. Täyttä luksusta ja komea ulkonäkö. Sisältä löytyy kaikki tarvittava, jopa pilkkiluukku eli voit makoilla sängyllä telkkaria katsellen samalla pilkkiä. ja sen voit tehdä ilman pakkasta tai kylmiä tuulia lämpöisessä. Videon löydät mun instagramista  sikenunelmat ja jos kiinnostaa ostaa tuollainen laiturin päähän niin lisätietoja löydät TÄÄLTÄ.  Tähtitaivas ja revontulet.......Kyllä voisin yöpyä..

Seuraavana pihalla olikin nämä ihanuudet


Ja kun pääsin vihdoinkin sisälle..........



....Olin tullut taivaaseen. Vuosimallia 1968 Kleinbus... Jokaisen Vanliferin unelma... Video tästäkin löytyy mun Instagramtililtä. Jos mulla olisi rahaa ja taitoa sekä rahallisesti mahdollisuus asua autossa
eteläeuroopassa, rakentaisin junankeulamallista upean retkeilyauton..... Saavuttamaton unelma ellei voita lotossa...... Sitä odotellessa taytyy vain ihailla. 

Messujen kallein komistus oli tämä....



Hintaa oli vain yli 750000€ ja unohdin kysyä, että sisältyykö toi Smart-henkilöauto hintaan... Vaan luksusta löytyi..... Näistä lisää myöhemmin..

Vaunuissa huomasin muotoilun olevan aiempaa pyöreämpi. Myös pienemmät ja kevyemmät vaunut ovat nousseet pinnalle. En tiedä noista tekniikoista paljoa, mutta epäilen esim. sähköautojen vetokapasiteetin olevan pienempi kuin muilla. Voi olla väärää tietoa, korjatkaa kommentilla jos olen väärässä. 



Ja kun sana sähkö on mainittu, niin bongasin sähköisen version retkeilyyn.....




Toi sänky vaan vedettiin alas ja peti valmis. Sopii hyvin viikonloppuretkille...

Ja jos vaunuun tilaa haluat, niin vähän alle 11 metrinen komistus löytyi Adrian osastolta. Painoa mokomalla on 3000 kiloa ja korkeutta 2,6 metriä. Huomaa tuplaovi. 


Näillä polttoainehinnoilla tällä ei paljoa reissata vaan viedään kauniille paikalle leirintäalueelle. Tästä vaunusta lisää myöhemmin... Ja vaunujen kuninkaasta Kabesta teen ihan oman postauksen myöhemmin. Trendinä messuilla näkyi etukeittiön yleistyminen..



Ja yhtä trendiä ihmettelin, nimittäin pienemmissä vaunuissa oli vain 1 kaasupullopaikka keulassa. Sehän pullo  tunnetusti loppuu aina yöllä, niin mistäs uusi tilalle.... Joku puhui ennakoimisesta vaan milläs konstilla mokomaa ennakoit. Mua voi neuvoa ja antaa siihen vinkkejä kommentoimalla...




Harmittelin ajan puutetta, sillä tuolla olisi viihtynyt kaksikin päivää. Ja löytyi sieltä paljon muutakin ihanaa mm retkeilyyn, oman retkeilyauton rakentamiseen ja uusiin pohjaratkaisuihin löytyi todella mielenkiintoisia juttuja.. Jos nämä kiinnostaa niin laita mun instagram seurantaan. Sieltä löytyy videoita ja materiaalia enemmän mun reissuista.....

Nyt lopettelen ja alan perehtymään kuviini paremmin.. Ihania ootte..... Lopuksi todiste siitä että noilta messuilta todellakin löytyi kaikille jotakin..... Myös mökkiläisille sekä lapsille.....










Moicca....







 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti