disable copying

perjantai 7. helmikuuta 2020

Uusi tulokas!

Tammikuun lopussa oli Helsingissä Matka- ja Caravan-messut ja tottakai siellä tuli käytyä. En poikennut ollenkaan matkamessujen puolella vaan mua kiinnosti vain noi retkeilyautot. Kaikkea muuta olenkin jo kokeillut. Niin asuntovaunuja kuin -autoja on tullut ja mennyt, mutta retkeilyauto on kokeilematta.

Yhtenä vetonaulana oli Concorde. Hintaa oli varmaan yli 250 000 euroa. AB-kortti ei riitä ajamiseen, mutta tilaa ja luksusta löytyi. Itse olen aiemmilla messuilla käynyt sisällä ihailemassa joten tällä kertaa kävelin vain ohi.Myyjä kertoi, että olivat myyneet kyseisen auton jollekin. Huh huh....


Pilote.
Ranskalainen merkki, joka on herättänyt suurta suosiota. Luin jostain, että Pilote oli ollu Ruotsissa viime vuoden toiseksi myydyin merkki. En puutu nyt mihinkään tekniseen puoleen vaan ainoastaan asumisosaan ja sisustukseen. Asunto- ja retkeilyautojen sisätilat on aina aika pienet ja sisustuksen kannalta haasteelliset. Ehkä siksi uusi tulokas on aina tervetullut (niitä tulokkaita on 3 mutta yhteen ehdin tutustua).





Ulkoa katsottuna puoliksi integroitu matkailuauto ei paljoa poikkea muista. Takatalli on matala, mutta kivasti on laitettu suihku myös sinne. Helpottaa koiran kanssa elelyä kun saa tassut puhtaiksi.



Sisältä löytyy alas laskettava varavuode, mikä on kätevää. Penkit oli valitettavasti vaaleat ja kankaiset. Viihtyisät kyllä ja vaaleus tuo tilan tuntua, mutta koiran kanssa haasteelliset.





Taittopöytä.....YES ihana uudistus. Tuo asumiseen huomattavasti uutta tilaa. Tykkäsin <3

Hintaa kyseisellä autolla oli 84 280,00. Kalliita vehkeitä, täytyy sanoa.





Vaan kuten kerroin mua kiinnosti retkeilyautot. Piloten retkeilyauto oli tuo ihanan punainen, joka näkyi tuon asuntoauton takana. Tässä oli niitä uudistuksia vähän enemmän ja ne todella säästää tilaa.
Wc ja suihkutila vie aina eniten tilaa ja yleensä hukkatila löytyy aina sieltä. Vaan tässä autossa siellä tilansäästö näkyi eniten. Pönttö oli pienillä kiskoilla. Kun tarvitset sitä voit vetää eteenpäin  ja kun menet suihkuun, työnnät vain pöntön takaisin taaksepäin. Ja käsienpesuallas laskeutui alas pöntön yläpuolella. Todella kätevää.




Yksi lisäpenkki oli myös sijoitettu hyvin ja säilytystilaa löytyi sieltäkin.




Takatalli oli aika pieni, mutta unohdin tarkistaa tuos sängyn alla olevan tilan. Tämä auto oli erillisvuoteilla ja en ole varma, nouseeko toinen sängyn puolisko ylös lisätilaksi. Toinen auto oli poikittaisella parivuoteella.Ja avohylly. <3 Ei niin kätevä, mutta tykkäsin.



Jos kiinnostuit kokeilemaan matkailua pyörien päällä niin mahdollisuus voittaa asuntoauto käyttöön. Löysin messuilta meinaan OLTERVAANIn. Ihanasti Valio oli tässäkin mukana. Arvonta löytyy TÄÄLTÄ . En itse ole mitenkään osallinen tähän arvontaan.




No tuli ne messut kalliiksi mullekin, mutta siitä myöhemmin lisää. Nyt töihin lähtö. On menossa 19 työpäivän putki ilman vapaita..11/19 ois tänään....jaksaa jaksaa......

1 kommentti:

  1. Nää messut jäi välistä, mutta ei nyt ole ostohousujakaan. Tyytyväinen olen retkiautoomme, ihana pieni arkkupakastin <3

    VastaaPoista