disable copying

perjantai 3. tammikuuta 2020

Uuden vuoden lupaukset.

Aina kun vuosi vaihtuu, minulle tulee tunne, että elämäni saa uuden mahdollisuuden. Me kaikki teemme uuden vuoden lupauksia, pidämme tipatonta tammikuuta yms. Olemme täynnä uutta intoa ja yritämme lupauksia tehdessämme parantaa elämänlaatuamme. Mutta kun arki koittaa, se vaan jotenkin unohtuu johonkin kiireen keskelle.

Itse teen lupauksia ja joskus ne pitävät joskus ei. Tänä vuonna päätin aloittaa karkkilakon. Ei karkkia (xylitolipurukumi on poikkeus) , Ei sipsejä, Ei mehuja tai limuja (zero cola on poikkeus. ei sisällä kaloreita), Ei pullaa tai keksejä. Yritän myös luopua liian raskaista iltapaloista ja syödä terveellisemmin.




Tuo karkkilakko on ollut mun mielessä kauan, sillä tulee naposteltua aina iltaisin ja näitä kiloja on muutenkin ihan liikaa. Nyt aion järkyttää koko maailmaa ja ilmoittaa, että tuota painoa on kertynyt järkyttävät 104,3 kiloa. Aivan kauhea lukema. Haluan nähdä, kuinka lakko vaikuttaa tuohon painoon. Kaikki kilot eivät ole tulleet mässäilystä vaan kilpirauhasten vajaatoiminnan takia. Mutta olisi ihanaa, jos saisin sitä pudotettua jonkun verran. En aio mennä salille, siihen mulla ei valitettavasti ole aikaa, mutta liikunnan määrää aion lisätä kulkien koiran kanssa pitkin metsiä. Pitääkin hommata askelmittari sillä olen hukannut entisen.....

Tämä tulee olemaan haasteellista, sillä mulla on aina kotona jotain herkkuja. Jos vaikka tulee yllärivieraita niin on tarjottavaa. Eikös olekkin hyvä tekosyy.... Ja aloitan aina uuden vuoden haasteet vasta 2. päivä tammikuuta. Uudeksi vuodeksi on aina jotain mässyä ja jos syöt niitä 24,00 jälkeen tulee pettymys ja vuoden ekana päivänä siivoillessa harmittaa heittää hirvee määrä herkkuja roskiin. Itse söin vikat sipsit ja avatun suklaalevyn vuoden ekana päivänä ja aloitin lakon 2.tammikuuta. Silloin uusi vuosi ei ala pettymyksellä.

Teitkö sinä jotain lupauksia tälle vuodelle?

1 kommentti:

  1. Hieno lupaus! Itselläni myös kilpirauhasen vajaatoiminta ja paino nousi sairauden myötä raketin lailla ylös. Se oli kamalaa. Minun lupaukseni oli tälle vuodelle, että mikään ei ole kiellettyä, määrä ratkaisee. Viikko nyt takana ja homma on hyvin toiminut. Asiaa auttaa se ettei kotoa löydy herkkuja juurikaan. Lisäksi aion liikkua suht aktiivisesti. Inhoan kuntosaleja, joten kotona kuntopyörää käytän, kahvakuulaa ja venytyksiä lisänä. Nivelrikko polvissa joten harmikseni rakas harrastus kävely, on välillä ollut tauolla. Tsemppiä meille kaikille uuteen vuoteen. Päivä ja askel kerrallaan.

    VastaaPoista