disable copying

lauantai 11. tammikuuta 2020

Paperipilvi

Rakastan pieniä putiikkeja ja kivijalkamyymälöitä. Narisevia ovia ja ajan patinaa. Jo kaupan ulkopuoli on täynnä pieniä yksityiskohtia houkuttelemassa asiakkaita peremmälle.






Tämän ihanan portin löytää uuden kotikaupunkini Porvoon Jokikadulta. Siitä ihan Porvoojoen vierestä. Putiikin nimi on Paperipilvi ja se on oikea taiteilijan paratiisi. Jos haluat maalata, askarrella ja tehdä käsillä jotain pientä, niin kannattaa poiketa sisällä. Putiikin sivuille pääset TÄÄLTÄ 










Täältä saa ostaa myös paikallista käsityötä. (aivan ihanaa) Pieni asia joillekin, mutta aloitteleville käsityötaitureille se on iso juttu. Ovensuussa oli erilaisia käsintehtyjä saippuoita. Solbacka Desing on firman nimi ja tutustumaan pääset TÄÄLTÄ. Löytyy mm. kuppikakkusaippuaa, Porvoon oman paahtimon kahvisaippuaa ja paljon muuta. Herra Alfred-saippua on koirille ja kissoille suunnattu shampoo jossa ei ole mitään myrkyllistä. Nimensä se on saanut istuvan kissan "Affen" mukaan. Affen elämää voi seurata www.instagram.fi/herraalfred. Mm. tämän tuotteen myynnistä osa menee vielä hyväntekeväisyyteen. Kannattaa seurata tämän firman sivuja, sillä kaikkia tuotteita ei ole jatkuvasti myynnissä.

Itse en saippuaa ostanut vaan mukaani lähti nämä ihanat korvikset jotka on tehty vanerista. Näitä voi myös tilata netistä ja lisää infoa löytyy  Täältä 



Juuri tämä on ihanaa pienissä putiikeissa. Kun lähtee tutkimaan enemmän, löytää ihania uusia asioita ja ideoita. Mahtavaa sanoisin.










1 kommentti: