disable copying

tiistai 19. marraskuuta 2019

Uusi reppu.

Olen jo kauan etsinyt kunnollista reppua päivittäiseen käyttöön. Kannan mukanani paljon turhaa mutta myös tarpeellista. Läppäri on oltava mukana aina ja se onkin ollut ongelma aiemmin. Reppu kun kaatuilee tai tippuu penkiltä ja tavallisesta repusta puuttuu yleensä pehmustesuoja läppärille. Ja muutenkin tavarat on sekaisin ja kun jotain etsit niin joudut yleensä purkamaan kaiken kunnes löydät etsimäsi.

Vaan en etsi enää. Löysin meinaan netistä ihanan varkauksilta suojatun repun.




Olin nähnyt jossain mainosvideon kyseisestä repusta ja penkomalla netin syövereitä löysin verkkokaupan, mistä niitä saa. Coolstuff.fi -sivustolta löytyy tätä reppua harmaana ja mustana. Parasta tässä repussa on se, että kaikki vetoketjut sijaitsevat omaa selkää vasten ja ne ei näy muille. Eipähän pitkäkyntiset pääse mun lompakkoa kaivelemaan ruuhkassa. Reppu aukeaa myös kokonaan, joka helpottaa pakkaamista ja käyttöä. Pinta on roiskesuojattu ja pelkkä kostealla pyyhkäisy riittää pitämään repun siistinä. Tottakai jos sataa kuin saavista kaatamalla, kastuu kaikki. Mutta siellä on myös myytävänä suoja kyseiselle repulle.







Tykkään myös siitä, että tavarat pysyy järjestyksessä. Salalokeroita löytyy myös.





Ja löytyy täältä myös USB-kaapeli. Laittamalla varavirtalähteen reppuun ja kytkemällä sen piuhaan, voit ladata puhelimen ja läppärin liikkuessasi.




En hyödy muuten mitenkään näistä tuote-esittelyistä, joita teen täällä blogissa. Ilmoitan kyllä jos sellainen muutos tulee. Tykkään vaan jakaa hyviä ostoksia, joita olen tehnyt. Jos reppu kiinnostaa niin TÄÄLTÄ pääset tutustumaan lisää kyseiseen tuotteeseen ja muutenkin Coolstuffin valikoimaan.

Onko sulla lempilaukkua tai reppua, jonka ostoa et ole katunut?

1 kommentti:

  1. Tuo on kyllä hyvä, että vetoketjut sijaitsevat omaa selkää vasten. Ei tarvitse pelätä, että joku saattaa saada repusta jotakin. Itsekin kun mainosvideoilta jonkin tuotteen näen mikä kiinnostaa ja mitä tarvitsen, yleensä myös ostan sen. https://www.cycledmedia.fi/mainosvideo

    VastaaPoista