disable copying

sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Illanviettoa

Korttipelit. Mikä ihana tapa viettää aikaa ystävien seurassa. Kokoonnutaan jonkun kotiin, kaikki tuo jotain pientä naposteltavaa nyyttärimeiningillä ja vietetään iltaa nauraen ja pelaillen.

Kaikki alkoi mun kohdalla pari vuotta sitten jossain somessa. Aloin jutella yhden naisen kaa ja hän oli järjestänyt peli-iltoja naisille jo vuoden ajan. Kutsui minut mukaan ja tottakai menin. Olin jo pienenä pelaillu serkkujeni kaa kaiken maailman pelejä joten tykkään sellaisesta.





Jos meitä on paljon porukkaa niin pelaamme Shanghaita (ohjeet löydät TÄÄLTÄ ) ja jos porukkaa on 2-4 niin pelaamme Canastaa (ohjeet löytyy TÄÄLTÄ ). Kuvat ovat eilisestä Shanghai-pelistä.

Omalla kohdalla näillä peli-illoilla on suurempi merkitys. Olen saanut tutustua mahtaviin samanhenkisiin naisiin ja verkostoitua. En viihdy ravintoloissa ja työtoverit, vaikka ihania ihmisiä osa onkin, ei jaksa vapaa-aikaa välttämättä heidän kanssaan viettää. Ja olen aiemmin liikkunut joka paikassa yksin, niin nyt on ihanaa kun voi kutsua jonkun seuraksi vaikka teatteriin. Oma sosiaalinen elämä on vilkastunut todella paljon. Ja kaikesta on kiittäminen yhtä ystävää jonka idea tämä on ollut. Eilen oli kunnia juhlia peli-iltojen 3-vuotis synttäreitä...




Onnea ihanat pelinaiset.

Onko teillä joku tapa tai juttu jota teette ystävien kaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti