disable copying

perjantai 15. marraskuuta 2019

Toipumista...

Taas on kulunut aikaa edellisestä tekstistä. Ja syy on mitä ankein, eli sairastuminen, Minulle tuli pieni flunssa joka paheni pahaksi keuhkokuumeeksi. Jo toisen kerran mun elämässä. Kunto romahti tosi pahasti ja mitään ei jaksanut tehdä. Nyt pikkuhiljaa teen pieniä lenkkejä ja kunnon kohotusta. Kroppa pakottaa lepäämään ja onkin tullut katsottua Yle Areenalta kaikki jaksot Pirunpeltoa kuin maalaiskomediaa Mooseksen perintöä "Kuusniemen" maisemista..... Siitäkin mokomasta oli tehty 4 kuusiosaista sarjaa.

Ja tuossa mun asuntoautossakin on ollut virtaongelmia joista mie en ymmärrä yhtikäs mitään.... Hupiakut, jotka antavat virtaa asunto-osaan valoihin, jääkaappiin ja kaikkeen muuhunkin, tyhjenee tai ei lataudu tai jotain sinne päin... Eli vapaata ois ollu, mutten ole päässyt tekee edes pienii reissuja.... Ahdistaa tää jatkuva paikalla olo, mutta onnex kahden viikon päästä ois korjaajalle aika varattuna.... Valoa tunnelin päässä havaittavissa...

Tää ilta kului siivotessa tän koneen valokuvakansiota  josta löytyi kaikkee ihmeellisii kuvii joita en ollu koskaan ennen nähnyt... Olen whatsupissa parissa todella vilkkaassa ryhmässä mukana ja joku asetus ilmeisesti väärin, sillä kaikki siellä julkaistut kuvat on tallentunut mun tietokoneelle puhelimen kautta. Pisti miettimään omia kuvien jakoa... nekin saattaa päätyä mihin tahansa ja en ole ennen edes ajatellu asiaa..... Pelottaa välillä tää some ja yksityisyyden katoaminen. Onhan se ihanaa, kun voi jakaa elämänsä reaaliajassa ystävien kanssa ja välimatkat ei ole esteenä, mutta varjopuolensa silläkin.

Mutta nyt en jaksa masentaa huonoilla uutisilla teitä enempää. Löysin sieltä valokuvista myös ihanan kuvan usvaisesta aamusta Tuusulajärveltä... Kuvattu joskus 2018..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti