disable copying

sunnuntai 24. marraskuuta 2019

DIY...Ihan itse tuunasin

Tykkään tehdä käsillä kaikkee pientä. Mulla oli parvekekalusto, josta puunvärinen pinta oli nuhruinen ja rautaosat ruosteiset, harmaat ja tylsät. Samoin mun puunvärinen apteekkarin lipasto on häirinnyt mua jo pitkän aikaa.

Vaan yksi päivä kyllästyin, marssin Tokmannille ja suoraan maaliosastolle. Käteen tarttui punaista Akryl sprayta ja pinkkiä kalustemaalia. Sanomalehteä nurtsille ja maalaamaan. Rautaosat punaiseksi ja tuolien ja pöydän pinta pinkiksi.





Apteekkarin lipasto sai värikseen pinkkiä maalia. Valitettavasti en muista noita tarkkoja sävyjä ja maalin merkkiä, mutta mielestäni lopputulos ratkaisee..





Mitäs tykkäätte?

2 kommenttia:

  1. Kivan näköiset nuo parvekekalusteet. Itsekin tuunasin meidän metallirunkoiset tuolit viime kesänä. Poistin ruosteen hiekkapuhalluksella ja laitoin uuden värin pintaan. Toivottavasti kestävät nyt pitkään. https://www.tarvaspinnoite.fi/hiekkapuhallus

    VastaaPoista
  2. Pirteän näköiset! Itsekin parvekekaluston uudistin viime kesänä. Sähkösinkitin metalliosat, jotta ruostetta ei tule helposti ja sitten maalasin. Nyt toivottavasti kestävät hyvinä pidempään. https://www.laxstrom.com/palvelut

    VastaaPoista