disable copying

torstai 2. heinäkuuta 2020

Senaatintorin terassi

Mulla oli eilen viikon ainoa vapaapäivä ja sen halusin pyhittää ihanalle ystävälle. Sovimme dinnerit tarkoituksena samalla testata uusi terassialue Senaatintorilla. Oli satanut kaksi päivää, mutta ennusteet näyttivät selkeämpää keliä alkuillaksi. Vaan mitä vielä.....

Terassia kiersi kulkua ohjaavat narut, mikä oli järkevää näin koronna-aikaan. Alueelle mentiin Aleksanterinkadun puolelta ja heti oli opastetaulut alueesta.



Sitten seinustalta löytyi käsienpesupaikka ja WC. Ja tietenkin käsienpesuohjeet;))




Pöydät oli aseteltu niin, että turvavälit toteutui. Näin epävakaisena päivänä oli vaikea löytää vapaita tuoleja ja joillakin oli omat tuolit mukana. Jäin vaan miettimään, miten nuo turvavälit ratkaistaan hellesäällä. Voi alue olla täpöten täysi ja jos alueella olijoiden määrää ei rajoiteta kulkuväylillä niin huh huh. Vaikka en itse paljoa terasseilla käy kuin kahvilla niin fiilis paikassa oli hyvä. Saa istua esim. viinilasin ääressä keskellä kaupunkia ja vaan nauttia. Sille plussat..

Aluetta reunusti pienet kojut, joista sai mm. tacoja, pizzoja, burgereita ja tietenkin juomia. Niitä emme kyllä ehtineet nauttia, sillä sadekuuro yllätti. 




Päätimme nälissämme jatkaa matkaa pitkin Aleksanterinkatua ja päädyimme Amarilloon syömään.  Itse tilasin Texican chickenin ja ystäväni Burgerin (en muista nimeä).




Ja kyllä maistui. Oli hyvä palvelu ja ihan kohtuuhintaista. Seura oli ihanaa, sillä olen tämän poikkeusaikana ollut aika paljon omissa oloissa, joten höpöttely kasvokkain ystävän kanssa sai hyvälle tuulelle ja antoi voimia arjen keskelle. Ja se, että menet ravintolaan syömään, tuntui luksukselta. Aivan mahtavaa.

Kiitos ystäväiseni hyvästä seurasta ja mahtavasta illasta. Ja teille lukijoille nauttikaa kesästä sillä alle puoli vuotta niin on jo joulu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti