disable copying

perjantai 17. heinäkuuta 2020

Illan mielitekoja!

Mun ruokailutottumuksissa on paljon parannettavaa. Yksi on ylitse muiden eli raskaat iltapalat. Töissä harvemmin ehtii syödä joten kun tulen illalla kotiin, mulla on karsee nälkä. Olen taistellut yli viikon yhtä mielitekoa vastaan vaan eilen sitten sorruin. HODARI....... Aah tuo pieni petollinen herkku jota onneksi itse harvemmin syön. Eihän siinä muu auttanut kuin grilli päälle ja krakovan makkarat paistumaan.










Päätin "keventää" ateriaa pienellä perussalaatilla. Toisen hodarin väliin laitoin ketsuppia, pilkottua sipulinvartta ja chili-grillisalaattia (se tuli mulle) ja toiseen vain vähän ketsuppia (se tuli Urkille). Ja hodarit tietenkin tuplana. Käsin tätä herkkua ei voinut syödä vaikka yritin;)))



Ahh kun oli hyvää. Syödessä aloin katselemaan MTV3 Katsomosta Agatha Christien taidokasta "Neiti Marplea". Ihana hiukan utelias vanha rouva, joka saa kaikki salaisuudet selville ja murhaajan kiinni. Niin rakastan näitä dekkareita. Onko teille tullut viimeaikoina ylitsepääsemättömiä mielitekoja ruuan suhteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti